Managementrapportage

Tussentijdse cijfers in een overzichtelijk managementrapport presenteren? Met de financiële management- en rapportage tool van Speedbooks Online stelt u managementrapportages snel en eenvoudig op. Dit zonder ingewikkelde query’s of draaitabellen. Met Speedbooks Online heeft u grip op de cijfers en stelt u eenvoudig rapportages samen met de omzet, exploitatiekosten, werkkapitaalpositie en financiële KPI’s.

Genereer eenvoudig en snel managementrapportages

Speedbooks Online biedt maximale flexibiliteit. Onze software beschikt over een breed scala aan Excel rapportmodellen. Van managementoverzichten en maand- en kwartaalanalyses tot en met complete jaarrekeningmodellen. Geen complexe spreadsheets, handmatige rapportages of gemiste kansen. De software van Speedbooks verwerkt de gegevens in visuele dashboards, rapportages en alerts die precies vertellen hoe elk onderdeel van uw organisatie presteert.

 

Managementrapportages maken uit je boekhoudpakket

Speedbooks Online is een rijke aanvulling op de online boekhoudpakketten zoals Exact Online, Twinfield en MUIS. En binnenkort ook beschikbaar voor eAccounting en CASH. Speedbooks Online verhoogt aanzienlijk de betrouwbaarheid van de managementinformatie. Controleer en stuur bij op basis van meer kennis in minder tijd. Bovendien kunnen eigen modellen en indicatoren gebruikt en gevolgd worden. Bepaal zelf hoe de financiële- en management rapportages eruitzien. Interesse in Speedbooks Online? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar het gemak.

Geschikt voor jouw boekhoudpakket

Benieuwd wat managementrapportages uw bedrijf kan brengen? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar het gemak.

Sponsor van Nyck de Vries

Speedbooks Online is trotse sponsor van Nyck de Vries, autocoureur in de Formule 2. Samen zijn wij winnaars in snelle inzichten, grip op uw financiën en betere sturing voor uw bedrijf.

De laatste updates